A-dam underwear bij Hill's in Nijmegen

info@hillsmode.nl I  024-3600497

Moenenstraat 11  6511 LZ  Nijmegen


A-dam

Sinds het begin in 2014 is A-dam uitgegroeid tot een kleine clan van getalenteerde individuen met een gedeelde liefde voor alles wat eigenzinnig is. Ze zijn ambitieus maar down to earth, serieus met een kinderlijke nieuwsgierigheid. Ze brengen het grootste deel van hun dagen door in een ietwat verborgen kantoor in de A'dam Hout Havens aan de Westkant van de stad, pal naast het eigen magazijn. Terwijl hun kleding over de hele wereld wordt geproduceerd, worden al hun ideeën bedacht en gecreëerd in Amsterdam.

 

Verantwoordeljkheid

A-dam: "Een betere wereld creëer je samen. En als we samen bewuste keuzes gaan maken, geloven we dat we de wereld in een paradijs kunnen veranderen. Daarom zijn vriendelijke materialen, uitstekende werkomstandigheden en schone productiemethoden de kers op de taart van ons karakteristieke kleding. Naast zo verantwoordelijk mogelijk te zijn, juichen we iedereen toe die zijn passie volgt, zolang diegene maar niets of niemand benadeelt.

Duurzaamheid is cruciaal voor al onze kleding. Daarom zijn we altijd bezig met hoe elk klein dingetje een stuk beter kan, zoals het kiezen van organische of gerecyclede materialen, het gebruik van garengeverfde stof of het toepassen van de platste steken op al ons ondergoed. Innoveren, creëren en verbeteren is onze tweede natuur. En je zou kunnen zeggen dat we nogal duivels zijn over alle details.""Wat we maken moet karakter tonen, in de manier waarop het gemaakt is en in de manier waarop het eruit ziet en aanvoelt."


- Hill's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nijmegen! -