Hill's Mannenmode

info@hillsmode.nl I  024-3600497

Moenenstraat 11  6511 LZ  Nijmegen

State of Art Menswear header

CONTACT

Hill's Mode is gevestigd in de Moenenstraat 11. U kunt het beste parkeren op het parkeerdek van de Molenpoort (zie onder) Komt u vanaf het parkeerdek, neem dan de (rol)trap of lift naar de begane grond. Ga dan rechtdoor naar de uitgang Ziekerstraat. Steek deze over en u komt in de Moenenstraat. U ziet Hill's dan na zo'n 40 meter aan de linkerzijde. 
 

PARKEREN

Recht boven de Molenpoort bevindt zich het parkeerdek. Via de Tweede Walstraat kunt u met de auto het dak oprijden. Tijdens de reguliere openingstijden van de Molenpoort Passage kunt u via de passage het dak betreden. Buiten de reguliere openingstijden van de passage kunt u het dak betreden via de Tweede Walstraat.

 

Vragen of suggesties?

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt gebruiken
maken van onderstaand contactformulier, ons bellen op 024-3600497 of mailen via info@hillsmode.nl


Vereist
Vereist
Vereist
Vereist


ROUTEBESCHRIJVING

Met de (Google) Routeplanner naar onze parkeergarage

U kunt de parkeergarage van de Molenpoortpassage bereiken via uw routeplanner. Vul dan als adres in: Tweede Walstraat 45, Nijmegen. In Nijmegen kunt u ook de borden Molenpoort P4 volgen.

 

Parkeren in Nijmegen

Informatie over parkeren in Nijmegen vindt u op de site van de Gemeente Nijmegen. U vindt daar ook de openingstijden van de parkeergarage Molenpoort en de betalingsmogelijkheden. Kijk bij P4.

Te voet vanuit het Centraal Station Nijmegen of
vanaf Keizer Karel parkeergarage.

Steek vanuit het station recht het Stationsplein over de Schaeck van Mathonsingel in. Kies vanuit de parkeergarage uitgang Keizer Karel Plein. Loop tot aan het Keizer Karelplein. Ga linksaf en neem de 3e afslag. Ga na de Amrobank de Bisshop Hamerstraat in. Vervolg de weg rechtdoor de Molenstraat in. Bij de eerste weg die u tegenkomt slaat u rechtsaf. Dit is de Ziekerstraat. Na zo'n 100 meter slaat u linksaf de Moenenstraat in. Even verderop vindt u Hill's aan de linkerzijde.

 

 

- Hill's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nijmegen! -