Hill's Mannenmode in de Molenpoort

info@hillsmode.nl I  024-3600497

Moenenstraat 11  6511 LZ  Nijmegen

William Lockie header

DE MOenenstraat

In het verlengde van de Marikenstraat ligt de Moenenstraat, een 'duivels' steegje, maar met vele leuke winkels. 


Hill's Mode: herenmode in De Moenenstraat

De Moenenstraat werd in 2004 geopend. Moenen is de naam van de duivel die de Nijmeegse Marieken verleidde. Nou ja, Marieken wilde eigenlijk best verleid worden, want ze had schoon genoeg van haar omgeving. Een Maria-legende waarin sommigen ketterse opvattingen zien en anderen een mirakelspel met geestelijke opvattingen.

Hoe dan ook, weest niet bevreesd als u de Moenenstraat bezoekt, want de duivel is hier allang verdreven. Er zitten leuke winkels, zoals een vrouwenmodezaak, delicatessenzaak en natuurlijk onze winkel met eigentijdse mannenmode.

 

 

Moenenstraat
Moenenstraat hills

Merken: Pierre Cardin, William Lockie, State of Art

Hill's Mode is vanaf 1987 gevestigd in de Nijmeegse Molenpoortpassage nummer 7. Een herenmodezaak met stijlvolle casual kleding voor de moderne man. Hill's verkoopt alleen sterke merken, zoals William Lockie, Pierre Cardin, Brax, Culture en State of Art.
 

Parkeren

Als u met de auto komt kunt u het makkelijkst parkeren op het dak van de Molenpoort.  In de Molenpoort neemt u de roltrap naar beneden en dan loopt u direct richting de Moenenstraat.

Via de Tweede Walstraat kunt u met de auto het dak oprijden. Tijdens de reguliere openingstijden van de Molenpoort Passage kunt u via de passage het dak betreden. Buiten de reguliere openingstijden van de passage kunt u het dak betreden via de Tweede Walstraat.Inspiratie

Stijlvolle, elegante kleding. Voor de eigentijdse man.

Lookbook1.jpg

 

Lookbook2.jpg

 

Lookbook3.jpg

Lookbook4.jpg

 

Lookbook5.jpg

lookbook6.jpg

- Hill's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nijmegen! -