Hill's Mannenmode in de Molenpoort

info@hillsmode.nl I  024-3600497

Molenpoort 7 I 6511 HS  Nijmegen

William Lockie header

DE MOLENPOORT

De Molenpoort is van oudsher een bekende naam in Nijmegen. De naam Molenpoort Passage is afgeleid van de oude Molenpoort die is gebouwd in 1436 als onderdeel van een nieuwe omwalling na de uitbreiding van Nijmegen.


Hill's Mode: herenmode in De Molenpoort

De Molenstraat - waarvan de naam overigens is ontleend aan de vele molens, die vroeger buiten de Molenpoort stonden - werd een voorname straat, waar de rijkere bewoners van de stad statige herenhuizen lieten bouwen.
 

Op de plek van de huidige Molenpoort Passage bevond zich tot 1846 het Oud Burgeren Gasthuis (100 meter van de Molenpoort). Hier konden sinds 1592 de oudere, alleenstaande Nijmegenaren, die zelf het burgerrecht hadden of dat in zekere zin hadden geerfd, hun laatste dagen slijten.

In de jaren 1846-1848 werd een nieuw gebouw aan de Molenstraat opgetrokken. In 1969 werd het complex gesloopt om plaats te maken voor de Molenpoort Passage. Rond 2000 is de Passage grondig gerenoveerd wat tot de huidige Passage heeft geleid. De Molenpoort Passage bestaat vandaag ter dag alweer 40 jaar.

 

 

Molenpoort binnen
Molenpoort buiten

Merken: Pierre Cardin, William Lockie, State of Art

Hill's Mode is vanaf 1987 gevestigd in de Nijmeegse Molenpoortpassage nummer 7. Een herenmodezaak met stijlvolle casual kleding voor de moderne man. Hill's verkoopt alleen sterke merken, zoals William Lockie, Pierre Cardin, Brax, Culture en State of Art.

Komt u vanaf het parkeerdek, neem dan de (rol)trap of lift naar de begane grond. Loop links om het trappenhuis heen en ga dan rechtdoor. U ziet Hill's dan na zo'n 20 meter aan de rechterzijde.
 

Parkeren

Recht boven de Molenpoort Passage bevindt zich het parkeerdek. Via de Tweede Walstraat kunt u met de auto het dak oprijden. Tijdens de reguliere openingstijden van de Molenpoort Passage kunt u via de passage het dak betreden. Buiten de reguliere openingstijden van de passage kunt u het dak betreden via de Tweede Walstraat.Inspiratie

Stijlvolle, elegante kleding. Voor de eigentijdse man.

Lookbook1.jpg

 

Lookbook2.jpg

 

Lookbook3.jpg

Lookbook4.jpg

 

Lookbook5.jpg

lookbook6.jpg

- Hill's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nijmegen! -