Hill's Mannenmode

info@hillsmode.nl I  024-3600497

Molenpoort 7 I 6511 HS  Nijmegen

State of Art Menswear header

CONTACT

Hill's Mode is gevestigd in de Nijmeegse Molenpoortpassage 7. Komt u vanaf het parkeerdek, neem dan de (rol)trap of lift naar de begane grond. Loop links om het trappenhuis heen en ga dan rechtdoor. U ziet Hill's dan na zo'n 20 meter aan de rechterzijde. Komt u met de auto gebruik dan de routeplanner, of kijk op het kaartje hieronder en klik op Routebeschijving.
 

PARKEREN

Recht boven de Molenpoort Passage bevindt zich het parkeerdek. Via de Tweede Walstraat kunt u met de auto het dak oprijden. Tijdens de reguliere openingstijden van de Molenpoort Passage kunt u via de passage het dak betreden. Buiten de reguliere openingstijden van de passage kunt u het dak betreden via de Tweede Walstraat.

 

Vragen of suggesties?

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt gebruiken
maken van onderstaand contactformulier, ons bellen op 024-3600497 of mailen via info@hillsmode.nl


Vereist
Vereist
Vereist
Vereist


ROUTEBESCHRIJVING

Met de (Google) Routeplanner naar onze parkeergarage

U kunt de parkeergarage van de Molenpoortpassage bereiken via uw routeplanner. Vul dan als adres in: Tweede Walstraat 45, Nijmegen. In Nijmegen kunt u ook de borden Molenpoort P4 volgen.

U kunt tevens op de kaart hierboven op Routebeschrijving klikken.
Vul uw adres linksboven in in de routeplanner en daaronder het adres van de parkeergarage. In de Tweede Walstraat ziet u aan uw linkerkant de ingang van de parkeergarage. Neem vanuit de parkeergarage Molenpoort de lift, of trap naar de begane grond. Loop links om het trappenhuis heen en loop rechtdoor. U ziet Hill's dan na zo'n 20 meter aan de rechterzijde.

Te voet vanuit het Centraal Station Nijmegen of
vanaf Keizer Karel parkeergarage.

Steek vanuit het station recht het Stationsplein over de Schaeck van Mathonsingel in. Kies vanuit de parkeergarage uitgang Keizer Karel Plein. Loop tot aan het Keizer Karelplein. Ga linksaf en neem de 3e afslag. Ga na de Amrobank de Bisshop Hamerstraat in. Vervolg de weg rechtdoor de Molenstraat in. Halverwege de Molenstraat vindt u aan uw rechterzijde de ingang van de Molenpoortpassage. Ga deze in en houd links aan. Volg de bocht naar links en iets na de bocht vindt u Hill's aan uw linkerzijde.

 

Parkeren in Nijmegen

Informatie over parkeren in Nijmegen vindt u op de site van de Gemeente Nijmegen. U vindt daar ook de openingstijden van de parkeergarage Molenpoort en de betalingsmogelijkheden. Kijk bij P4.

- Hill's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nijmegen! -